När Jag Vaknade Låg Jag Kvar I Samma Ställning Som Jag Somnat In I.

Ja men vem spelar Hooters så här tidigt på morgonen, jäkla grannar fattar de inte att jag vill sooooova. Det sitter svarta sidenband runt dina armar och dina ben som omsorgsfullt är knutna i sängen. Jag stannar precis ovanför täckeskanten där jag smeker fram och tillbaka och du stönar till varje gång min knoge råkar stöta till ditt ollon. Plötsligt känner jag den bekanta känslan av en försats i min mun och vill inte riskera att du skall explodera där och nu så jag slutar och fortsätter bara smeka din pung, makar mig uppåt, börjar känna att den bultande smärtan i mitt underliv nog måste åtgärdas genast. Vips kastas du 13 år tillbaka i tiden, hon är här. Du håller kvar din hand och varje gång jag ger dig en “stöt” kramar du till lite så hela jag skälver. Jag trär den över ditt huvud och plötsligt kan du inte se något, du hör bara hur jag smeker mig själv och känner mina naglar som leker med din pung.


Jag letar mig närmare din kuk, låter min längsta nagel rispa din pung samtidigt som jag stoppar ett av mina fingrar i fittan på mig själv och börjar smeka mig rakt framför dig, jag ser hur du lyfter huvudet för att slicka mig men jag flyttar lite på mig och för in ett finger till och börjar stöna, min fitta längtar verkligen efter både en orgasm och kuk. Armarna sitter med lite slack så du kan röra dem lite. Jag fångar snabbt upp den och kupar den över mitt venusberg och nu är det min tur att få känna de elektriska stötarna. Du kan inte se vem det är men du förstår när du inser vilken låt det är och känner igen trycket på tröjan.

Den var hård som en träplugg, men hon stönade uppgivet när jag gjorde det. Och så gick det!Jag känner på den med mina fingrar och märker att den är som en liten avlång styv ås under de mjuka och våta hinnorna.
I ett obevakat ögonblick, smet vi upp och in i fru Svenssons sovrum.
Ojojoj, jag sprutade som en fontän. Förmodligen kände fru Svensson av att det höll på att gå för mig, för hon slutade slå.
Hon tar tag i min högerhand och drar den mot sitt kön och för första gången får jag känna hur mjukt och vått det är.

Elin snyftade och skrek om vart annat och hon hoppade och sprattlade allt mer.

Nytändning del 10

Jag ser hur Peter plötsligt skjuter upp sitt underliv mot Anette och stönar högt rakt upp i Maries underliv och jag förstår att det går för honom.
Ulla har tagit tag i Eriks kuk som på ett ögonblick blivit stenhård och imponerande fjädrar upp mot hans mage.Uppmanar hon Lisa och Erik som ler lite generat mot varandra, sedan dyker hon i vattnet bredvid mig.Så undrar hon vad Ulla skulle säga.

När vi kom i vattnet gled Lisa intill mig och tog tag i min fortfarande halvstyva kuk och frågade lite skämtsamt om jag hade avverkat alla tjejer på stranden häromkring nu.
När hon reser sig lutar sig Marie framåt och fångar kuken som hon suger in i munnen.

Peter såg mer och mer frustrerad ut av att vara utanför och han hade slutat smeka Ulla och stod nu med kuken i handen och runkade med blicken fäst på Erik och Lisa.
Vi växlade adresser och telefonummer innan vi skildes åt.
När jag sjönk ner på vår filt tittade Anette upp mot mig och log, sedan såg jag att hon slängde en blick förbi mig ut i vattnet.
Lisa dök upp framför mig med ett frustande och tittade snabbt upp mot stranden där Anette och Marie låg och pratade, de verkade inte ta notis om oss och Erik och Ulla verkade upptagna av någon diskussion lite längre bort på klipporna.
Anette lade sina ben om min rygg och tryckte på lite extra och jag kände hur hennes livmodertapp dunsade mot mitt ollon varje gång jag bottnade i henne.

Vi har inte träffats sedan dess men vi har pratat över telefon om att arrangera en riktig sexweekend framåt hösten.
Marie reagerade på beröringen med att svanka lite på ryggen och hennes fasta stjärtklot särades ytterligare så att hennes sköte kom närmare Anettes hand.

C, D, E. Samtidigt ville jag inte påverka dem för mycket, inte styra dem efter mina egna sexuella behov.Och det tog inte en lång stund, tämligen omedelbart hände det. Tomas och Daniel såg förbluffade ut, de hade blivit avbrutna i något de helst inte hade velat bli avbrutna i. Det kändes varmt, kladdigt.

– Kom fram här till mig, stönade jag ur mig mellan Tomas stötar. Till sist fick jag ta till orda:
– We call it a draw. När jag vaknade låg jag kvar i samma ställning som jag somnat in i.

Att dom konsumerade alkohol emellanåt visste jag. Pinsamt var ordet! Skälvningarna kom i tät följd och tycktes aldrig ta slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *